Özen İlkokulu

Belgegeçer : 04865512017
WEB https://ozenilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Özen Köyü No1 İDİL/ŞIRNAK
VİZYON : Şimdiyi en iyi şekilde kullanıp geleceğe ışık tutmak; ülkemizin geleceğini aydınlatacak bir nesil yetiştirmek.
MİSYON : Bütün öğrencilerin eğitim öğretimlerini sağlamak, onların milli, manevi değerlere bağlı; kendine, ailesine, ülkesine, tarihe ve tüm insanlığa karşı sorumluluklarının bilincinde, kendini anlatabilen, bilgi ve becerisini en iyi şekilde kullanabilen tutarlı kararlı, paylaşımı bilen, topluma ve kendine yararlı birer birey olmaları için varız.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Normal öğretim
Saatler : Başlama saati 08:30 Bitiş saati 14:40
Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Servis : İdil İlçe Merkezine ulaşım sağlayan okul servisi bulunmaktadır.
Ulaşım : Okulumuz ulaşımı tüm öğretmenlerce tutulan servis aracılığıyla sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : İdil´in güneyinde 14 km uzaklıkta bulunan Özen köyünde 200 ü aşkın hane sayısı vardır. Okulumuz 2005 yılında eğitim öğretime açılmıştır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Şırnak il merkezine uzaklık 93 km, İdil ilçe merkezine uzaklık 14 km dir
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :